Nieuws 7.7.2020 | 12:17

Nasrdin Dchar gaat met ADEM terug naar de basis

Nasrdin gaat vanaf september toeren met zijn nieuwe voorstelling ADEM.

Bekijk hier de speellijst

 

Zijn geplande project voor het komende theaterseizoen moest, zoals zoveel grote producties, worden teruggetrokken. ‘Niét spelen, juist nu er zoveel te vertellen en te verwerken is, dat is voor mij geen optie’, aldus Nasrdin.

Na de succesvoorstellingen DAD en JA slaan Nasrdin Dchar en regisseur en co-auteur Floris van Delft (WAT WE DOEN) de handen opnieuw ineen. In ADEM gaan ze terug naar de basis: een actuele tekst brengen, voor een klein publiek. Ze stellen zich de vraag: hoe zullen wij ons deze tijd herinneren? Over 10 jaar, als we hopelijk dicht bij elkaar zitten en terugblikken op de start van onze jaren 20.

Weet je nog 2020? Dat was het jaar van incasseren. Van stilte en bezinning. Van verbijstering en reflectie. Van chaos en van revolutie.

Nasrdin verwerkt in ADEM de afgelopen maanden op zijn eigen persoonlijke manier in een voorstelling die in ontwikkeling zal blijven. Een voorstelling die bovendien in DeLaMar Theater zal staan in de week voor de jaarwisseling.

ADEM is een coproductie van Nasrdin Dchar, Theaterbureau De Mannen en stichting WAT WE DOEN, met steun van DeLaMar Theater.

portfolio image