Nieuws 12.4.2018 | 11:31

Nieuwe solovoorstelling: JA

Nasrdin Dchar gaat volgend seizoen weer het theater in. Na zijn veelgeprezen DAD komt hij met een nieuwe solovoorstelling, JA.

 

In de top tien van meest stressvolle gebeurtenissen staat op nummer zeven: trouwen! Meer dan kinderen krijgen of ontslagen worden leidt het jawoord geven tot slapeloze nachten. Toch is trouwen precies wat Nasrdin gaat doen. Hij en zijn vrouw stappen in het huwelijksbootje en je bent van harte uitgenodigd. Niet alleen voor het feest, Nasrdin neemt je ook mee achter de schermen, in de voorbereidingen, het samenstellen van de gastenlijst, het menu en alle vragen die daarbij komen kijken.

 

​ Nasrdin gaat op zoek naar wat een huwelijk tot een goed huwelijk maakt. Naar hoe hij zijn vrouw kan begrijpen en zichzelf begrijpelijk kan maken. En daarvoor springt hij van de ene rol in de andere. Hij zingt en danst door de avond heen. Hoe het ook gaat, het wordt in ieder geval een avond om nooit te vergeten. ​

 

De kaartverkoop van JA start 1 mei. De première is op Valentijnsdag 2019 in de Stadsschouwburg Amsterdam, waarnaar een tournee volgt van 75 voorstellingen door het hele land.

 

Kik hier voor de officiele website van de voorstelling JA. 

portfolio image